Closeup van technisch panel met een wijzende vinger die iets aanwijst
Outplacement in de luchtvaart

Op naar de volgende bestemming

Als werkgever en werknemer investeer je in elkaars toekomst. Maar soms is afscheid nemen onvermijdelijk. Betekent dit het einde van de reis? Denk en werk je met elkaar dan is het vaak een tussenstop, op weg naar een mooie volgende bestemming; iets nieuws, iets opwindends, iets beters. Bij NewCareers slagen we er in om van het einde een nieuw begin te maken.

Nieuw perspectief

Ons vertrekpunt is de ambitie van een werknemer, ook al weet deze zelf niet altijd wat past bij de opgedane kennis en ervaring. Samen met ons netwerk en partners - binnen en buiten onze branche - brengen we nieuwe kansen in beeld en scheppen we perspectief binnen kansrijke sectoren.

Zorg voor een vliegende start

Vooruitzien is regeren. Daarom bouwen we bij voorkeur een structurele relatie op met werkgevers en werknemers in de luchtvaart. Hoe fijn je ook met elkaar samenwerkt, je doet er verstandig aan om altijd voor te sorteren op het einde daarvan. Ambities kunnen verschuiven, gezondheid kan parten spelen, de markt kan veranderen - niet waar? Ons loopbaanportal is rijkelijk gevuld met slimme tests, scans en oefeningen. Het stimuleert zelfredzaamheid bij werknemers en zorgt ervoor dat nieuw perspectief altijd in zicht is. Dat perspectief wordt versterkt door trainingen, workshops, netwerkbijeenkomsten en de persoonlijke begeleiding vanuit NewCareers.  

Professionele aandacht

Onze loopbaancoaches zijn - zonder uitzondering - gepokt en gemazeld. Met een groot netwerk en brede pool aan coaches & trainers, helpen we iedereen verder; of je nu graag praktisch werk doet of vaak in de vergaderzaal te vinden bent. Gedurende het hele outplacement-traject word je als medewerker begeleid door een vaste loopbaancoach. Is er extra ondersteuning nodig van specialisten zoals een financieel adviseur, jobhunter, brandingspecialist of opleidingsadviseur, dan sluiten we die naadloos aan.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze outplacementdiensten? Het team bij NewCareers staat klaar. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw medewerkers kunnen ondersteunen op hun reis naar een nieuwe toekomst.