De oprichter van NewCareers

In een lang dienstverband in HR bij KLM heb ik in mijn laatste functie het Transitiecentrum opgericht. Daar heb ik, samen met een team van professionals, jarenlange ervaring opgedaan hebben met loopbaan- en outplacementbegeleiding van medewerkers van oa KLM en Schiphol.  In die periode zijn ruim 700 medewerkers naar nieuw werk begeleid. 

In 2020 heb ik besloten om het KLM Transitiecentrum zelfstandig voort te zetten. Een aantal coaches is meegegaan en verbonden aan NewCareers waardoor de kennis en het netwerk binnen de luchtvaartsector behouden is. Ik ben trots op en blij met dit team van ervaren loopbaancoaches en trainers. 

Verder zoek ik graag en nadrukkelijk de samenwerking op met andere bedrijven en partijen. Zo kunnen we nog veel meer kansen en ontwikkelmogelijkheden bieden. 

Christine Binnendijk

Bijna 20 jaar werkzaam geweest in verschillende leidinggevende HR functies binnen KLM waarvan de laatste 5 jaar als Director KLM Transitiecentrum, Health & Vitality.  Weet wat nodig is voor een succesvolle mobiliteitsaanpak. Stakeholdermanagement, de cruciale rol van leidinggevenden, het creëren van een veilige (ontwikkel-)omgeving, mobiliteitsbevorderende arbeidsvoorwaarden, het belang (en noodzaak) van mobiliteit zijn daarin belangrijke thema's. 

Resultaatgericht, pragmatisch, nuchter, ondernemend, out-of-the box denker.