Outplacement

Werkgever

Gemotiveerde, talentvolle en toegewijde medewerkers hebben uw bedrijf succesvol gemaakt. Medewerkers die ongetwijfeld ook elders van grote toegevoegde waarde kunnen zijn. Liever neemt u geen afscheid van hen. Maar als het dan toch moet, doen wij er alles wat in ons vermogen ligt om hen te ondersteunen in het vinden van die nieuwe baan.  Daarin gaan wij verder dan ''einde dienstverband''. Deze medewerkers behouden we graag als ambassadeurs voor uw bedrijf.

Een nieuwe toekomst

Wij kijken over de grenzen van de branche en het vakgebied heen.  Wij zoeken niet zomaar een baan, maar werken aan een duurzame toekomst. We creëren en ontsluiten kansen. Samen met professionele partners met kennis van - en ervaring in de arbeidsmarkt. Daarom kijken we naar kansrijke branches, functies en beroepen die goede perspectieven bieden. 

Medewerker staat centraal

De loopbaancoaching is persoonlijk en altijd maatwerk. Daarnaast faciliteren we de zelfwerkzaamheid van medewerkers. Dit doen we o.a. met behulp van de inzet van de loopbaanportal. We gaan altijd aan de slag vanuit een realistisch perspectief. 

Onze professionals

Onze loopbaancoaches zijn zeer ervaren en in het bezit van het keurmerk Register Loopbaanprofessional en hebben een zeer groot netwerk. Met een diverse pool aan coaches en trainers kunnen wij alle doelgroepen (van medewerkers in praktische beroepen tot senior-level) optimaal ondersteunen. Hiermee weten wij voor elke opdrachtgever een projectteam en aanbod op maat te maken.

Onze aanpak

Maatwerk

We bieden onze dienstverlening modulair aan zodat we maatwerk per opdrachtgever kunnen bieden afhankelijk van de wensen, behoeften, sociaal plan en/of beleid rond mobiliteit.

Werknemer

Onvrijwillig je baan verliezen is impactvol en roept verschillende reacties op. Daarom is elk begeleiding maatwerk. Alles wat wij inzetten bij het vinden van een nieuwe baan stemmen we af op wat jij nodig hebt. Zo zorgen we altijd voor persoonlijk maatwerk.

Wat heb je nodig? 

Onze aanpak

PERSOONLIJKE BEGELEIDING NAAR EEN NIEUWE TOEKOMST!