Coaching- en trainingsaanbod

Loopbaancoaching

Onze ervaren loopbaancoaches helpen jou bij jouw ontwikkeling en zelfreflectie. Tijdens een coachingstraject krijg je inzicht in jezelf, je werk en jouw mogelijkheden. Zelfreflectie helpt je om mogelijke knelpunten en belemmeringen te achterhalen en daarmee aan de slag te gaan. Zo ontdek je waar je stappen kunt zetten in jouw ontwikkeling. Samen met de loopbaancoach bepaal je welke ondersteuning d.m.v. workshops en trainingen (nog) verder nodig is.

Ondernemerscoaching

De ondernemerscoach ondersteunt startende ZZP-ers, maar ook startende ondernemers om direct een BV op te richten met grotere investerings- en financieringsvraagstukken. Gezamenlijk wordt een plan van aanpak opgesteld, marktonderzoek gedaan, financieel inzicht gegeven,  ondernemersvaardigheden getraind. Evt. ondersteunt door de inzet van de entrepreneurscan. Ook gedurende de uitvoeringsfase kan je begeleid worden door de ondernemerscoach. 

Transitietraining

In deze training krijgen deelnemers handvatten voor het verwerkingsproces van (gedwongen) baanverlies met als einddoel om weer in regie te komen van de eigen loopbaan.

Financieel advies

Inzicht in de financiële situatie en mogelijke financiële (loopbaan-)scenario’s door onze partner EBC Nederland.

Mobiliteitstraining 

Een training waarin alle belangrijke onderdelen om succesvol te solliciteren aan de orde komt zoals pitchen, STAR-methodiek, CV, netwerken, het sollicitatiegesprek etc.  De onderwerpen kunnen ook als losse workshop gegeven worden.

Netwerken

Wat is netwerken en waarom is het belangrijk? Hoe kun je bouwen aan duurzame relaties door een positieve eerste indruk. 

Personal branding met LinkedIn 

Actief en creatief aan de slag met behulp van een LinkedIn expert en personal branding specialist.

Jobpanel

Actieve teambegeleiding in arbeidsmarktbenadering, continue evaluatie van netwerk- en sollicitatieactiviteiten, wekelijke update van acties en ervaringen, uitwisselen netwerk, oefen pitch en netwerk- en sollicitatiegesprek.

Omscholing

Omscholingsmogelijkheden onderzoeken naar groeisectoren zorg, onderwijs, IT en logistiek. 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!             We helpen je graag